Blog

Sådan finder du penge til at lave en udstilling

Har du mod på at lave en udstilling, men mangler du penge til at få det til at blive en realitet, kan du altid vælge at låne penge til formålet.

Det er nemt og enkelt at ansøge om et lån på nettet, så længe du bare er over 18 år. Det tager et øjeblik at ansøge, og du har pengene hurtigt. Lån penge uden om banken til din udstilling, hvis du vil gøre det på den nemme måde.

Lån alt fra 100 til 100.000 kroner

Det kan jo være forskelligt, hvor meget det koster at arrangere en udstilling. Derfor kan det være en god idé at sætte dig og lave et grundigt budget først, så du er helt sikker på, at du låner det rette beløb.

De mange udbydere af lån i Danmark tilbyder alt fra 100 kroner og opefter. Du kan også sagtens låne på den anden side af 100.000 kroner, hvis du har behov for penge i den størrelsesorden. Det kan jo sagtens være tilfældet.

Find det rette sted at lave din udstilling

Du skal også have fundet det rette sted at arrangere din udstilling. Det kan jo ikke bare være hjemme hos dig privat, da du med stor sandsynlighed ikke har plads til alt det kunst og alle de mennesker, der skal komme og kigge. Så er det meget bedre at leje et sted ude i byen.

Her kan det være en god idé at tage ud og snakke med mennesker, udlejere og generelt bare bruge dit netværk. Du kan også kigge på nettet, om der skulle være nogle ledige lokaler, du evt. kan få lov til at bruge i en forlænget weekend, eller hvor lang tid du nu vil udstille.

Slå dig sammen med andre og del regningen op

Hvis du gerne vil gøre det billigere for dig selv at lave en udstilling, kan det være smart at lave en udstilling sammen med andre kunstnere. På den måde kan du nemlig dele regningen op og slippe lidt billigere selv.

Ligesom du også kan dele regningen til dit abonnement på Discovery Networks Danmark eller til Netflix med familie eller venner, kan du altså slå pjalterne sammen med andre kunstnere om at lave en udstilling sammen. Så er I også flere til at lokke mennesker til, hvilket jo er en klar fordel.

Få pengene udbetalt med det samme

Når du vil låne penge på nettet, kan du glæde dig til at få pengene udbetalt stort set med det samme. I hvert fald hvis du vælger den rette udbyder. Langt de fleste plejer dog at udbetale dine penge inden for bare 24 timer i hverdagene, hvilket jo stadig må siges at være hurtigt.

Men du kan altså også finde udbydere, der arbejder med straksudbetaling af pengene, hvilket vil sige, at du kan have dem hos dig inden for bare 10 minutter, når din ansøgning er blevet godkendt. Du skal dog gerne ansøge inden for deres åbningstider, hvis dette skal ske.

Sådan finder du penge til at lave en udstilling
Sådan finder du penge til at lave en udstilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.