Blog

Tag på kunstudstilling med familien

Savner du noget at lave med familien, kan det være, at du skal invitere dem med på kunstudstilling. Det er altid sjovt og anderledes at komme på kunstudstilling, og hvis bare værkerne er spændende nok, skal dine unger nok også synes om det.

Vil du også gerne have mulighed for at slappe, finder du yogaudstyr på tilbud her.

Tit gratis entré

En af de mange fordele ved at tage på kunstudstilling med familien er jo, at der tit er gratis entré disse steder. Så på den måde er det jo en billig udflugt, hvis du ikke engang skal tænke på at betale for at komme ind.

Gratis oplevelser er jo tit det bedste i en børnefamilie, da det ellers hurtigt kan blive dyrt at betale entré for fire, fem eller seks personer, alt afhængig hvor mange I nu engang er.

Passer godt i kombination med mange andre udflugter

At tage på kunstudstilling kan også tit fungere rigtig godt med en kombination af andre udflugtsmål. Skal du finde aktiviteter til en hel efterårsferie eller vinterferie, kan kunstudstillinger fungere rigtig godt som stop på sådan en rute, hvor der naturligvis også skal være plads til at lave en masse andre ting.

Så kan det jo være en time på kunstudstilling, en time i legeland, et par timer i biografen og så videre. Så sker der en masse forskelligt, og du kan være sikker på, at du kan lokke dine unger med på kunstudstilling, hvis de ved, at der venter legeland eller lignende lige på den anden side.

Det kan også være, at I skal lære mere om dyr på jeres tur. Flåten er i familie med edderkopper og andre spindlere, og sådan nogle ting kan de jo også lære om på sådan en dag.

En god måde at introducere dine børn for kunst

At tage på kunstudstilling behøver ikke kun at være noget for voksne. Der er mange udstillinger, der også har kunst i øjenhøjde for de mindste. Det kan fx være ved at lade ungerne selv lave kunstværker, mens de er der, eller ved at lave udstillinger målrettet i børnehøjde.

På den måde kan det at tage på kunstudstilling være en rigtig god måde at introducere dine unger for netop kunst, hvis de ikke har lært den verden at kende endnu. Det kan jo være, at de selv ender med at blive kunstnere en skønne dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.