Blog

Vil du leve af at være kunstner?

Har du en drøm og en ambition om at komme til at leve af at være kunstner, kan det være, at du kan blive inspireret af de følgende trin.

1 – Bliv god til dit håndværk

For det første kan det være en rigtig god idé at arbejde meget på din kunst, så du kan blive en god håndværker. En god kunstner er jo først og fremmest en god håndværker, uanset om redskabet så er en malerpensel eller en blyant. Der er mange måder at lave kunst på, men du skal finde ud af, hvordan du vil lave din kunst, og så skal du bare i gang med at øve dig, så du kan finde ud af dit håndværk i søvne.

2 – Få en masse følgere på de sociale medier

Så kan det være en rigtig god idé at komme i gang med at arbejde mere på dine sociale medier, så du kan begynde at få en masse nye følgere online. Jo flere følgere du har, desto større et publikum har du at sælge din kunst til, og jo flere øjne er der på dine værker. Der er mange kunstnere, der har haft stor succes med fx Instagram eller TikTok, så det er bare med at komme i gang, hvis du ikke allerede er i gang med at udbrede dine værker på de sociale medier og på den måde få flere til at kende dig og din kunst.

3 – Vær ikke bange for at tage dig godt betalt

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt ikke at være bange for at tage dig godt betalt for dine værker. Der er mange nye kunstnere, der er bange for at tage nok for deres værker, og det er en skam, da dine værker kan være lige så flotte og lige så meget værd som alt muligt andet kunst. Så selvom du måske er bange for at sætte et nul bagpå, er et måske det helt rigtige at gøre. Finder du den rette køber, betyder det ikke noget, om prisen er det ene eller det andet.

Læs en Sri Lanka rejseguide her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.