Blog

Kom i gang med at lave egen kunst allerede i dag

Har du en drøm om selv at komme i gang med at svinge penslen og lave kunst, skal du da bare i gang med det. Du kan faktisk komme i gang allerede i dag, hvis du har mod på det.

Her finder du de bedste termodragter til kvinder.

Du kan nemt købe alt det du skal bruge

Det er ikke svært at komme i gang med at købe alle de remedier, du har brug for, for at lave kunst. Hvis du har en Søstrene Grene, en Bilka eller måske et byggemarked i nærheden af, hvor du bor, kan du ofte købe alt det, du skal bruge til at komme i gang med at male, i lige netop sådanne butikker. Og du kan komme i gang for ganske få hundrede kroner, alt afhængig hvor meget forskelligt udstyr og maling du køber.

Intet rigtig eller forkert – spring ud i det

Når du skal i gang med at lave kunst for første gang, skal du huske på, at der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Det handler bare om at kaste dig ud i det. Hvis du er alt for selvkritisk undervejs, kommer der ikke noget godt ud af det. Det handler om at hygge dig, have det sjovt, og ikke mindst se hvad der kommer ud af din kreative side, når du bare giver slip og begynder at male det, der falder dig ind.

Hold gløden i gang

Det kan også være en rigtig god idé at gøre det til en fast vane at male ofte, hvis du gerne vil blive bedre og bedre til det. Har du tændt en gnist ved at male, handler det om at holde den i gang og blive ved med at male. Kun på den måde kommer du til at skabe kunst, og på sigt kan det jo være, at du bliver så god til at lave kunst, at du rent faktisk kan leve af at være kunstner. Så det er bare med at blive ved med at male ofte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.