Blog

3 råd til dig som er ny og spirende kunstner

Er du netop lige gået i gang med at lave dine første kunstværker nogensinde, eller er du på nippet til at springe ud i det nye liv som kunstner, kan det være en god idé at følge med her, da vi kommer ind på en række gode råd, som du kan tage med dig videre på din færd som kunstner. Vi kommer helt konkret med tre gode råd, som du kan bruge.

Find også julepynt til haven her.

Lær håndværket til at starte med

For det første kan det være godt at lære håndværket til at starte med. Har du en drøm om at male dine egne malerier, men har du ikke prøvet at svinge en pensel før, og ved du ikke hvad forskellen er på akrylmaling og oliemaling, kan det være rigtig godt at starte med det. Du skal have styr på det grundlæggende, og du skal have styr på håndværket, hvis du gerne vil begynde at arbejde som kunstner, så du har alle remedierne klar til at kunne lave din kunst. Det er et godt sted at begynde.

Prøv mange forskellige ting af

Så kan det også være godt at være åben over for alt. Hvis du allerede fra starten låser dig fast på en bestemt teknik eller stilart, som du gerne vil bruge, kan det være, at du hurtigt går død i det, da det lige så meget kan være med til at kvæle dig som kunstner. Prøv en masse forskelligt og find ud af, hvad du har en passion for, og hvad der er sjovt for at lave eller at arbejde med. Så bliver det også meget sjovere for dig at arbejde med din kunst, og du er ikke begrænset af nogle dogmer, du har sat op for dig selv.

Arbejd på din kunst hver dag

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at arbejde videre på din kunst hver eneste dag. Hvis du gerne vil være godt til noget, kræver det ofte, at du arbejder med det hver dag. Hvis du gerne vil være god til at lave mad, bør du stå i køkkenet hver eneste dag. Vil du gerne være god til at spille guitar, skal du sidde og øve dig hver dag. Og det samme gælder altså også, hvis du gerne vil være dygtig til at lave kunst. Så skal der laves noget hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.