Blog

Kom til kunstudstilling hos din lokale golfklub

Vil du gerne opleve noget interessant og anderledes, og er du interesseret i kunst, kan du jo vælge at tage til kunstudstilling i den lokale golfklub, når og hvis de arrangerer sådan en begivenhed. Golfklubber er jo tit mere end bare golfbaner – til tider også kunstudstillinger.

Mød dine venner og snak om kunst

Fordelen ved at tage til kunstudstilling i en golfklub er jo, at der er rigtig gode chancer for at møde dine venner og snakke om den kunst, der bliver udstillet i lokalerne.

Der er jo mange golfspillere, der skaber gode venskaber og møder mange nye mennesker i golfklubben, og derfor er det jo også oplagt at tage afsted til udstillingen med nogle af de personer, du ofte også mødes og spiller golf med.

Mange smukke lokaler i de danske golfklubber

Uanset om du så besøger Vestfyn golf, Vejle golf eller Slagelse golf, er der jo som regel smukke lokaler ved de danske golfklubber. De ligger på udsøgte placeringer i landskabet, og lokalerne er som regel også rigtig pæne og rummelige, hvilket gør dem ideelle til kunstudstillinger. Din lokale golfklub har nok også nogle rigtig fine lokaler.

Golfklubberne er jo arkitektonisk ofte kunstværker i sig selv, så det er ikke mærkeligt, at mange af dem også tit føler for at lave kunstudstillinger og øvrige arrangementer for deres medlemmer. Der er også tit mange golfspillere, der går op i kunst, så det er jo tit det perfekte publikum.

Få dine egne værker udstillet i din golfklub

Er du selv kunstner, og drømmer du om at få dine værker udstillet, kan du jo tage kontakt til din egen lokale golfklub for at høre, om det kan lade sig gøre at udstille i deres lokaler. Slå dig evt. sammen med andre lokale kunstnere for at øge dine muligheder for at blive udstillet.

Det er tit et rigtig dejligt arrangement, når der er kunstudstilling i den lokale golfklub. Så det er da bare med at opsøge muligheden, hvis du selv er en udøvende kunstner, der laver nye værker, og som har interesse i at få dem udstillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.